Tuesday, October 21, 2008

Marmara Adasi'nda birkac gun

Kisin habercisi soguk havalarin buralarda basladigi su gunlerde, ben yine bir donup yazdan kalma gunlere baktim.Bu yaz ablamlar ve kuzenlerimle cok guzel bir tatil gecirdik. Ablamlarin her sene Agustos ayinda yaptiklari tatile, kuzenler Nurdan ve Imran ve universiteyi Nurdan ve benle ayni okulda okuyan, Turkiye hayrani yabanci bir arkadasimizla beraber birkac gunlugune katildik. Tabii tatli yegenim Zeynebim ve de oglus da aramizdaydi. Geceleri onlari bahcedeki hamakta sallayip uyutunca, saatlerce yaptigimiz muhabbetler, geyikler, gazoz, cekirdek fasillari tatli birer hatira olarak kaldi. Cok ozledim sizi millet.

Manzara guzeldi, yemekler guzeldi. Amma velaakiinn Imran'la paylastigimiz odamiz hakkinda hiiicbir yorumda bulunmuyorum. O bizim aramizda kalsin degil mi Imrancigim?

Balik gibi yuzen ve bizim oglusa cok guzel ablalik eden Zeynosuma da buradan bir selam cakiyorum cunku birazdan bakacak bu sayfaya.



Karsida gorunen kasiga benzeyen ada Kasik adasiymis.




Fareye benzedigi icin Fare adasi da denen Hayirsiz ada


Marmara adasi




Marmara adasi zengin mermer yataklarina sahip. O sebeple de hic nem olmazmis.




6 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
tedarikmucize said...

Yazın çok niyetlenmiştik bu adaya birkaç günlüğüne dahi olsa gitmeye ama malesef gerçekleştiremedik. inşallah ileriki zamanlarda nasip olur.
görüntüler mutlaka gitmemizi söylüyor harika bir yermiş.

Gazeteci said...

Merhaba tedarikmucize,

ada guzeldi gercekten ama bizim kaldigimiz Cinarli koyu cok kalabalikti. Fotograflarda heryer cok sakin gorunuyor ama plaj ve kumsal kismi pek genis degil, epey kalabalik oluyor belli saatlerde. Gece de sahil seridi cok kalabalik, dar bir mekan. Ama adanin iclerine dogru gezinti yapilirsa daha sakin yerler bulunuyor. Mesela cok cok buyuk, cok yasli bir cinar agaci var, yaninda da cay bahcesi filan. Fotograf cekmek icin iyi bir mekan cinarin yani. Benimkiler gece cekimi oldugu pek iyi degil...

NESRIN said...

dogum gunun kutlu olsun canim.

Gazeteci said...

Cok sagol Nesrincim, bir yas daha gitti omurden iste..

Dunyanin dort bir yanindan kapimizi tiklatanlar
 
Locations of visitors to this page