Sunday, October 5, 2008

YAZDAN KALMA


YAZDAN KALMA FOTOGRAFLAR -1


Petekten sofraya









Trakya'da bir guzel koy

Rahmetli dedem cok severdi arilarla ugrasmayi... Simdi de dayim ilgileniyor.


Dalindan taze taze domatesler... Bizim oglus ozellikle kiraz domateslere bitti, bostanda koparip koparip yedi...











10 comments:

Anonymous said...

HArika resimler Nesrincim...
Petekten bal bana da uzun bir aradan sonra bu yaz yemek nasip oldu:)
Musayi ve seni operim

Gazeteci said...

Sagolasin Zehracim. Ballar cok nefisti. Buraya da getiriyordum ama valiz agirligini bir hayli gecmisim, havaalaninda birakmak zorunda kaldim anneme. O benden daha cok uzuldu bu duruma.
Biz de seni cok opuyoruz, buralara da bekliyoruz :)

tedarikmucize said...

nefisssss

bayramda bende köyden getirdim bunlardan :)

Anonymous said...

Nesrin ya, ben bunlari toplarkenki mutlulugu bulamiyorum hissedemiyorum fotograflara bakarken.. butun fotograflara gri bir bulutun ardindan bakiyor gibi siyah beyaz goruyorum anilari.. neden gecmis guzel gunleri bile hatirlamak uzuyor beni?
sende olan avuntu cumleleri, hatta sizde; yurt disinda yasayan arkakadaslarin kullandigiavuntu cumleleri bende karsilik bulamiyor.. daha da cok uzuluyorum, daha da cok...
selamlar

Gazeteci said...

Insan hep kendi penceresinden bakiyor, kendi gozluklerinin ardindan goruyor dunyayi kuzen. Benim de pencereler isli pusluyken ben de gri goruyorum hayatı... Herkes boyledir herhalde..Hele yurtdisindayken daha da sık oluyor bu. Daha gectigimiz hafta bayram gunu gozyaslari akti akacak dolasiyordu birsuru arkadas...Hatta bayram gunu mumkunse Turkiye'yi aramamak daha da iyi oluyor. Arayinca ayrilik daha fazla hissettiriyor kendini cunku. Ama burada avunmak, kendini avutmak zorundasin. Allah yardim ediyor, cogu zaman kucuk seylerden bile mutlu oluyorsun.. Bekledigin, umit ettigin seyler var. Turkiye'ye her sene gitme imkani varsa bir insanin mesela, o gunu beklemek, hayalini kurmak bile mutlu ediyor...Biz hasret cekiyoruz ama ailesine yakin yasayan insanlar da hicbir zaman bizim duydugumuz kavusma sevincini duyup yasayamiyor. Yurt disinda guzel bir arkadas cevren varsa, mesguliyetin varsa cok problem etmiyorsun nerede oldugunu.

Umitle yasamak insani hayatta tutuyor. Bu dunyaya ve obur dunyaya dair umitler.. Iyi mesguliyetler...insanin icini karartmayan iyi arkadaslar... Insaallah hepimiz daha iyi oluruz. Allah gonul huzurumuzu eksik etmesin, o gidince gunes bile kara gozukuyor insana.

Sen zaten yeterince mesgulsun isinle gucunle ama o mesguliyetler senin gonlunu yeterince mesgul etmeye yetmiyor demek ki!Seni cok opuyorum, insaallah cok yakin zamanda gunesli gunler baslar senin icin.. Disarisi kar soguk olsa da, kis bastirsa da, gonlun gul gulistan olur insaallah canim kuzencigim :)

Unknown said...

Insallah bir gun bu koyde misafir olmak nasib olur.Her bir kare harika.

Gazeteci said...

ins Gulenaycim, ne guzel olur. Dayimlar aliskin yurtici-yurtdisi misafirlere :)

NESRIN said...

Nesrin bacim bu resimler ne guzel boyle, ben ve guzel geyiklerimizde bu yaz dalindan taze domates biber yedik iyi oldu yazin birseylerle ugrasmis olduk buralarda boyle.
Kizlara benden selam(kahve guzellerine)

Anonymous said...

deneme ablan

Gazeteci said...

Afiyet olsun Nesrincigim, dalindan yemesi ayri bir guzel bu nimetleri.

Selamlarini ilettim kahve guzellerine :)Gel de beraber icelim ins

Dunyanin dort bir yanindan kapimizi tiklatanlar
 
Locations of visitors to this page