Friday, June 12, 2009

4 yasindayim... Çoookk cool um. 20'ye kadar sayip, Ingilizce bile parcalarim. Coook vizli (hizli) kosabilirim. Mcqueen hastasiyim, haretenin (Karate) ustasiyim Kizlarla aram cok yok, kankilerimin has arkadasiyim. Bisiklet ustunde sov yaparim, Annemin yuregini hoplatsam da , havami atarim. Herseye ragmen ben annemle babamin minik tosbaasiyim.


11 comments:

Yelish said...

pastanda cok guzelmis
Dogumgunu kutlu olsun Nice mutlu , saglikli yaslara ...Coook uzun ve sanli bir omrun olsun insallah ..Anneninde harika bir gelini tabiki ( kafayimi yiyorum ne , simdiden gelin dusunmeye basladim - oglan annesi olmak zor be sekerimm ) :)

Gazeteci said...

Bizim tosbaacik adina tesekkur ederim Yeliz teyzesi. Ilyas'in da dogumgunune az bir zaman kalmis.Allah hepsine guzel, hayirli uzun omurler versin. Bahtlari guzel olsun

LaMa said...

ay canim benim,nice yillara insallah :)pastamiz da pek guzel, gulenay teyzeden mi?
o sandalyeleri hatirliyorum ben :)

Gazeteci said...

Tesekkurler Lama teyze.Zeynep nasil? Iyidir ins :) Pastam annemden ama suslemeyi Gulenay teyzem yapti, cok da guzel yapmis di mi?? :) Annem soruyor ne zaman geleceklermis Chicago'ya diye??

bahar said...

Pitircik yeni yasin kutlu olsun, bakiyorum da bizim pitircik arkadasinla zevkleriniz pek bir benziyor. ne de olsa 4 yas di mi? bizim pitircik bir de "guclu hareket" yapiyor:) onun deyimiyle her turlu atraksiyon ve body building calismasi. annene soyle bize gelin de beraber guclu hareket yapin olur mu canimcim?

Gazeteci said...

Bahar teyzecim, arkadasima cok selam soyle benden. Gelirsem hep beraber guc birligi kurar, harete yapar, araba yaristiririz.Biz superiz bee, hyeeyyytt!Annemin de cok selami var. Ne zamandir seni arayacakmis ama birturlu arayamadigi icin de biraz hayiflaniyormus, oyle diyo. Ne demekse! Neyse iste elciye zeval olmaz, telefon ozurlu annemin de kusuruna bakilmaz.

Unknown said...

ayy ben hatirladim o pastacigi:)))

ne guzel bir gundu,ogluma hayirli yaslar.

Anonymous said...

sekerim yeni postlarini bekliyoruz
zeynep

Yelish said...

ohooo ne zamandir yazmmissin , bu blogun bi tozunu almak lazim :)
bu arada benimblogum sifreli oldu
davetiye gondermem icin email adresin gerekli
bana mail atarsan yollarim hemen
yeliz.malik@gmail.com
(okuyunca mailimi silersen sevinirim)

opuyorum

sevgiler

Dilsuhan said...

Canım gözün aydın, annenler vizeyi almış geliyorlarmış. Artık sende biraz rahatlar bloğunu güncellersin di mi? Misafir ne zaman geliyor? İsim bulundu mu?

Şantiyenin Gülü (Tender Lady in the construction site) said...

Rabbim hayırlı uzun ömürler versin :)

pastasıda pek ciciymiş :)

Dunyanin dort bir yanindan kapimizi tiklatanlar
 
Locations of visitors to this page