Friday, July 4, 2008

Sürpriz




HOSCAKAL OHIO




Carsamba gecesi sirin bir surprizle karsilastim. Benim icin veda gecesi hazirlayan bizim mahallenin cok sevdigim sakinlerine ve diger arkadaslara cok tesekkurler buradan. Gelene gidene hediye vermeyi kendilerine vazife edinmis :) bu zarif insanlar, benim icin de cok zarif bir saat secmisler. Baktikca onlari hatirlayacagim.. Sagolsunlar... Bizim mahallenin sakinleri de (ki onlar kendilerini bilirler) cok alimli, şıkır şıkır bir cantayla beni kismetse yeni gidecegim mekana hazirlamaya calistilar. Ne de olsa buyuk sehir, oranin sosyetesine hala bir nevi diaper bag olarak kullandigim cantalarimla rezil olmayayim diye :P

Ayrica ikramlar da harikaydi, herkesin ellerine saglik. Hele son iki aydir su bayildigim brovnilerden yiyemeyen ben, Melike'nin brovnisiyle mest oldum.

Bu sehri degil ama bu sehirdeki dostlari ve bilhassa ayni sofralari, tatli muhabbetleri paylastigim komsularimi cok ozleyecegim.





.

6 comments:

LaMa said...

canimmm,
canta super! senin zerafetien uygun ;) davetlerde kokteylerde kullanirsin artik:)
seni bravni canavari olarak biliyorum, ve diyorum ki pilsbury bravni karisimi ucuz, pratik ve lzizz! tavsiye ederim;)
operim :D

Gazeteci said...

Lamacim, gonul bravni isteyince hazirindan ev yapimina kadar bulmasi kolay da, sonra sana kilo olarak geri donunce, kaybetmesi zor. Iyisi mi nefsine hakim ol gazeteci, kilo almamak icin katlan bravnisiz hayata diye telkinde bulunuyorum kendime.

Bu arada evet canta gercekten super. Yalniz benim gibi buyuk cantalara alismis bir insan icine neyi,nasil sigdirir bilinmez.

optum seni ve sizin evin sapkali, gozluklu tombul minik uyesini:)

NESRIN said...

Bacim yeni yerin hayirli olsun ne diyeyim.Gerci sana yeni degil ama.Buralarda cok gorusmek kismet olmadi ama bu taraflara gelirsen her zaman kapim acik oldumu.Turkiye icinde yolun acik olsun.Benim icinde gez oldumu?Optum

Unknown said...

Nesrın canım

Bız seyyah olduk seyyah:))ama her yerde hedıye olayı guzel tabee)

ıyı gunlerde kullan cnm.
Sanırım bır ıkı saat evvel ınmıs olmalısın...arıycam senı ıns.Operım cnm.

Gazeteci said...

Geldim Gulenaycim, geldim. Uzuuuunn bi yolculuk ve 3 ayri ucaktan sonra geldik cok sukur, kavustuk sevdiklerimize. Ben de seni arayacagim ins. Telefonumu acacagim bugun.

optum canim

Gazeteci said...
This comment has been removed by the author.
Dunyanin dort bir yanindan kapimizi tiklatanlar
 
Locations of visitors to this page