Monday, September 3, 2007

Yeni sayfa


Dunya iste bu... Acisi, tatlisi birbirine karismis. Zaman zaman uzuntuler, zaman zaman mutluluklar caliyor kapimizi. Son haftalar sikintili gecti bizim icin. Turkiye'de bulunan kayinpederim hastalandi, esim bir gun icinde apar topar bilet bulup, Turkiye'ye uctu. Ama nasip olmayinca olmuyor, babasina yetisemedi. Nur icinde yatsin kayinpederim insaallah. Allah'tan geride kalanlarimiza hayirli, saglikli ve uzun omurler vermesini diliyorum.


Bloguma son gunlerde baktikca fazlasiyla karanlik ve koyu renkli gorunmeye baslamisti gozume. Belki de halet-i ruhiyemden dolayi. Biraz renklendirmek, aydinlatmak lazim diyerek baska bir template (sablon) secip kullanmaya karar verdim. 4-5 yil once Chicago'dayken web design dersi almis olmama ragmen, hepsini unuttugumdan, hatirlamaya calisip uzerinde ugrasacak kadar vaktim de olmadigindan, hazirda bulunan sablonlardan birini sectim. Tabii sablon degistirince, daha once yapilmis olan kisisel duzenlemeler, eklemeler puff! diye ucup gidiyor. Zaten fazla birsey yoktu ama dunyanin degisik ulkelerinden ziyaretcilerin geldigini gosteren minik haritamin gitmesine uzuldum tabii.


Bakalim bu yeni haline alisacak miyim blogumun Sevmezsem yine degistiririm artik.


3 comments:

Unknown said...

NEsrin'cim,
Kaybiniz icin bizde cok uzulduk ve sok olduk.Acaba bizimde basimizada gelirmi korkusu iyiden iyiye sarmaya basladi.Ama hayirlisi dimi.

Yeni sayfan cok guzel olmus bence.IC acici olmus.Benimde icimde var ama bilmem nasil olur degistirmek.

Operim cnm

NESRIN said...

Nesrincigim bacim Allah rahmet eylesin.Basiniz sagolsun.Bende bazen gece vakti telefon caldiginda eyvah diyorum kime noldu kalbim yerinden firliyo gibi oluyo ama isin sevabi gostermeye calistigimiz bu sevapta gizli insallah Rabbim bu sevaptan bizi esirgemesin.Kimse bu dunyadan birbirine hasret ayrilmasin.Tekrar basiniz sagolsun canim iyi geceler.

Gazeteci said...

Sagolasin Gulenaycigim, ailece desteginiz icin de ayrica tesekkurler.Iste,herseye ragmen hayat devam ediyor...

Bence de degistir renklerini, yenilik iyi gelir. Hem yaninda bu isten anlayan biri de var, degerlendir yani :)

Dunyanin dort bir yanindan kapimizi tiklatanlar
 
Locations of visitors to this page