Friday, September 7, 2007

Kuzenlerde Kahvalti




Iste tatli bir tatil hatirasi... Bu yaz tatilinden biriktirdigim guzel anilari bloguma koymak istiyorum ki, hep gozumun onunde olsunlar. Istanbul'da kuzenlerimin bekar evinin balkonunda yaptigimiz guzel kahvaltilardan biri bu da. Bu yaz onlarin islerinin yogunlugundan fazla gorusemedik maalesef ama gecen sene bu kahvaltilarin ve muhabbetlerin sayisi cok daha fazlaydi. Istanbul'un gobeginde nadir bulunan tarla-bahce manzarasi esliginde. Sizi ozledim milleeeettt.... Ahh ahh keske siz de benim evime gelebilseniz de, ben de size boyle kahvaltilar hazirlayabilsem... Iste boyle, gonul muhabbet ister bu uzak diyarlarda, kahvalti bahane....

Bu arada hayiflandigim bisey var. Butun yaz boyunca canim ablacigimin ve annecigimin bize hazirladigi sofralardan birini bile fotograflamamisim, ona yaniyorum.

18 comments:

LaMa said...

Gazetecim, sayfanin yeni hali pek hos olmus, e tabi kimden esinledin :D:D

Ay hayiflandigin seye bak, madem kuzenleri agirlayamiyorsun bizleri agirla bacim kahvalitda, ogle yemeginde, aksam yemeginde, sahurda heheh :D

Sevgiler

NESRIN said...

Az kaldi gazetecim sen gel buraya ben seni yalniz birakmam merak etme.Biraz uzak olcaz ama olsun sen cagir ben gelirim.Bu arada bende artik senin yorumlarini beklerim.Optum

Anonymous said...

gezetecim cok guzel olmus yeni sayfan, postlarini daha sik bekliyorum, biraz benim gibi olsannnnnaaaaa......
bahar

Gazeteci said...

Lamacim, bu siralar ben sizi pek agirlayamadim ama sen bizleri cok guzel agirladin, sagolasin. Yani hassas!! bir Lama olarak bunca isin altindan kalktin ya, helal olsun sana. Masaallah :) See ya soon ;)

Gazeteci said...

Nesrincim sagolasin, tabii ki gelin, elin yabanci sehrinde beni yalniz birakmayin. Yol bilmem, iz bilmem ama gene de hani olur da sen de beni cagiracak olursan, acik adresini ver, google map ten bakiveririm, atarim bizim afacani da arkaya, duserim yollara. Highway den 50 dakkaydiniz di mi??

Blogun da hayirli olsun bu arada,hosgeldin blog dunyasina

Sevgiler

Gazeteci

Gazeteci said...

Baharcim, yani ne diyim ben sana, seni bircok konuda ornek alabilirim, yani mesela, cocuk da yaparim kariyer de, ya da kariyer de yaparim, misafir de agirlarim gibi. Amma velakiiinn, blog deyince isler degisir. Bilmem anlatabildim mi??? 3 ayda bir yayinlanan mecmualara dondurdun blogunu yaw. Hadi bakalim, biraz hareket bekliyoruz, canlan!

*Ra said...

Merhabalar.
İadeyi ziyaaretinize geldim. En kısa zamanda yorumunuza cevap vereceğim. İyiki geldiniz. Çok mutlu oldum. Sevgilerimle.

NESRIN said...

Ya speed limit 50 degil burada 60 bende en az 70 le surerim o dakikalar yariya iner.Sen merak etme bu gurbet ellerde birbirimizden baska kimimiz var.Optum canim yorumun icinde tesekkurler.

Unknown said...

Nesrincim beraber kahvalti yapmak nasip olur ins.

Anonymous said...

ahh nesrin ablacım bu sofraları bende çok özledim bu sene yoğunluktan doğru düzgün keyif bile yapamadık balkonda :( tatilden bişi anlamadık görüşemedik pek siz gidince daha ii anlıyo insan :( o değilde şimdi bu sofranın tadına doyum olmaz olsada yesek :))

Gazeteci said...

Erdogancim, gercekten bu yaz sizin icin muthis yogun oldu. Benim nasibime de sizi pek gorememek dustu. Gecen sene cok daha guzeldi, daha cok vakit gecirmistik beraber, ablam, ablanlar... Hayirlisi, yine guzel kahvaltilarda, sofralarda bulusuruz ins.

Ehh taze memleket domatesi, salataligi,dedecigimin arilarinin mis gibi bali ve buram buram cay, yanina da Seyran'dan sabah pogacasi, hep beraber sofradayiz... Daha ne ister insan :)

Gazeteci said...

Selam Rukiye abla,
seni gormek cok guzel burada. Tesekkurler yorumun icin. en kisa zamanda kahvalti olmasa bile bir iftarda bulusmak umidiyle :)

LaMa said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

canim gazetecim benim ,sitemde edermis bana ama hakliymis tabiki..
eee olsun gec olsunda guc olmasin demi yani.ama inan pek takilan biri degilim aslinda ,iste arada bi gulenaya takiliyorum okadar (hemserim ya ).
ya bu kahvalti sofralarini bende cok ozlemisim inan ,okadar yildan sonra gidince memlekete nekadar hasret kaldigimi dahada bi anladim.Allah tekrarlarini yasatmayi nasip etsin canim hepimize ,bu arada Ramazan Ayida evlerimize ve gonullarimize bereket getirsin insallah ,cok optum seni .
Funda

LaMa said...

askol yaa, yorumumu yayinlamadin demek :(((((

Gazeteci said...

Fundacim, cok tesekurler geldigin icin. Bugun sizin oralardan aldigimiz aci haber bizi cok uzdu. Acili anne babaya sabir dileyip, dua etmekten baska birsey gelmiyor elimizden. Ne yazacagimi bilemiyorum...

Gazeteci said...

Lamacim, bir sebebi var desem. Ya da vardi ama sonradan gecersizlesti. Ama kaldirmis oldum bi kere. Sorry sorry cok sorry.

Gazeteci, Lama kardesini cok sever, dariltmaz istemez. Hele de bu kadar hassas bir lamayi.

Gazeteci said...

Tesekkurler Rabia. Her zaman beklerim :)

Dunyanin dort bir yanindan kapimizi tiklatanlar
 
Locations of visitors to this page