Thursday, May 10, 2007

Türkiye'deyim


MEMLEKET HAVASI



Bize epey uzun gelen yorucu bir uçak yolculugundan sonra cok şükür memleketimize ve sevdiklerimize kavuştuk...

(Fotografı gecen yıl geldiğimde kuzenim cekmişti.Gülhane Parkı`ndaki Tepeüstü çay bahçesi.Sanırım Nisan ayı ya da Mayıs başıydı,epey üşümüştük o gün. Nefis bir İstanbul manzarası var. Bu yıl henüz gidemedik.)









9 comments:

bahar said...

hadi gozun aydin gazeteci darisi baismiza , fotografi da ne guzeol koymussun semaver, tavsan kani cay filan, ben de cok ozledigimi farkettim,
sevgiler ailene cok selamlar

Tatli Hatiralar said...

cok sevindik haberini aldigimiza nesrincim :) sana bomba gibi super bi tatil dilerim :) ailene selamlar hurmetler :)

darisi basimiza ;))

LaMa said...

Ay caniim :)
Hosgittin :) Oylesine gireyim gazetecinin mekanina dedim, bu icacici fotoyla karsilastim :)
Keyfiniz bol olsun!

Gazeteci said...

cok tesekkurler arkadaşlar, evet gercekten darısı basınıza. ınsaallah sızler de hayırlısyla, saglıkla sıhhatle sevdıklerınıze kavusur, guzel vakıt gecirisiniz..
lamacım bu ısı yapıp da geldı bıle ama seneye dıyelım ona da ins..

yeni postlarda görusmek uzere

Anonymous said...

Iyi tatiller...Istanbul havasi ne guzeldir simdi...

Bu resmi cektiginiz yeri biliyorum, cay tabaklarindan...Birkac sene once, arkadaslarla gittiydik, ben de hatira olsun diye cay tabaklarinda bir tane istemistim. Once vermedilerdi, sonra cok israr edince dayanamadilar...Hala bende durur. Surlu ve bayrakli cay tabagi...Gerci hicbir bardagin altina uymuyor ama olsun :))

LaMa said...

Az once bahara hosgeldin piknigindeydik, birisi seni sordu. "Turkiye'de" cevabi verilinc e"belli zaten O olsa ,brovni de olurdu yerdik" dedi :))) Tatli sorunu vardi da ...
Kulaklarini cinlatmistik olduk yanii, yanlis anlama, brovni degil sensin ozledigimiz
Sevgiyle kal...

Anonymous said...

Canim cok sukur sen memelekete ayak bastin,darisis basimiza.Sen ve tubiz beni bekleyin 12 haziranda ordayim insallah.Annene,ablana ve zeynep'e cok selamlar.Musayi da op benim icin.Ayrica bu fotografin nerde cekildiginide belirtirsen tam super olacak kanimca :)
Sibel

Gazeteci said...

Merhaba Cagla, gercekten bu sıralar hava çok güzel İstanbul`da. Ne soguk, ne sıcak. Ama yazın çok sıcak gececeği söyleniyor.. Acaba ben de istesem bana da verirler mi bir hatıra çay tabagı?

Lamacım,yorumunu okudugum sırada burada brovni yapmıştık biz de :)Hangi tatlısever arkadaşımız sordu acaba merak ettim şimdi.Ben mi, yoksa brovni mi özlendi hala şüphelerim var ama neyse... Sevgiler, selamlar buralardan

Gazeteci said...

Sibelcim canım, inş sen de sagsalim gelirsin,hatta geçen yıl ki gibi yine görüşürüz..Tubişi geçen gün arayayım dedim baktım telefonu kayıtlı değil. Geçen yıl kaydettiğimi sanıyordum tel.e halbuki.Emailimden arayıp bulacağım annesinin telefonu inş.

Fotoğrafa gelince,Gülhane parkında tepedeki çay bahçesi,denize bakan. Tepeüstü Çay Bahçesi.Bilirsin sen orayı.

Hayırlı yolculuklar, telefonumu mailine göndereceğim. öptüm seni ve minikleri

Dunyanin dort bir yanindan kapimizi tiklatanlar
 
Locations of visitors to this page