Sunday, March 18, 2007

CANAKKALE GECILMEZ








''Şu Boğaz harbi nedir?

Var mı ki dünyada eşi?

En kesif orduların yükleniyor dördü beşi

Tepeden yol bularak geçmek için Marmara'ya

Kaç donanmayla sarılmış ufacık bir karaya

Ne hayasızca tahaşşüt ki ufuklar kapalı

Nerede, gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı''...


Mehmet Akif Ersoy





13 comments:

LaMa said...

Sevgili Gaztecigim,
Siten hayirli olsun. Bana biraktigin yorumdan izini surdum ve buldum seni :)
Ilginctir ama gruba gonderdigin mailler bana gelmiyor,acaba neden ??? Hesabini soracagim sana ;)
Tez vakitte gorusmek uzere

Gazeteci said...

Lamacim, sen lamalarin yuz akisin. On parmaginda on marifet! Bak dedektiflik bile varmis sende.Helal olsun! Tatil nasil gidiyo Bu aksam pembe kulaklarini cinlattik senin, cinladi mi hii?? Ne zaman donuyosun yuvana?? HAdi bakalim orda oldugun butun dakikalarin tadini zevkle, huzurla cikar ins, yegencikleri bolbol op, mezgitleri gotur...Afiyet seker olsun.

Bu arada gruba blogla ilgili mail atmadim onu soruyosan. Diger maillerim de mi gelmiyo?

Anonymous said...

Nesrincim, Ne guzel yazmis degilmis Mehmet AKif, oralari gormeden bile. Bizde de bu aralar bir Canakkale ruhudur gidiyor, ben cok memnunun kendi adima keske hic unutmasak degil mi bu mubarek kahramanlarinizi.
ARo canim bugunu atlamayip konu ettigin icin.
PS: Buarada canimcim ayriyeten cok zarif, nazik ve dusuncelisin. Cicis hediyeni kullaniyorum hemde bayilarak, saolasin tekrardan
operim

Gazeteci said...

Zehracim haklisin. Keske butun sene unutmasak degil mi? ama kendi adima soylersem hep lafta kaliyor,keske o Canakkale kahramanlari gibi samimi ve fedakar olabilseydik...

O kucucuk hediyemi begenmene cok sevindim,daha guzeli olsun isterdim ama biraz aceleye geldi. iste minik bi hatira olsun..

Sevgiler

Gazeteci said...
This comment has been removed by the author.
Tatli Hatiralar said...

Vehbi Vakkasoglunun kitabini bitirdiniz mi kizlar ? ben henuz bitirdim, cok guzel yaaa .. insanin gozleri dolu dolu oluyor okurken .. sonra icini nedense bi utanma duygusu sariyor .. nerdeeeeen nereye di mi .. Ruhlari sad, mekanlari cennet olsun .. amin .

Anonymous said...

nesrincim ben sagidaki resmi de cok sevdim, ne guzel yapmislar...
zeynep

Gazeteci said...

Tatli hatiralarin sahibesi, kitaba hizli bir baslangic yapmistim ama henuz bitiremeden baska bir arkadasa verdim. Geri geldiginde bitirecegim ins. Ama soylediklerinde cok haklisin. Bi onlarin hali, bir de bizim halimiz..

Zeynepcim, ikinci fotoyu diyorsan, onu Picasa adli programda yapiyorum, google in ucetsiz bi photo editing programi. Kullanimi kolay ve zevkli.

Anonymous said...

Sayfanız çok güzel :)

Çanakkale şehitlerini hiç unutmamamlıyız.

Anonymous said...

yeni yazilarini merakla bekliyoruz gazeteci..
selamlar...
zeynep

Anonymous said...

yeni yazilarini bekliyoruz arkadasim...
zeynep

NiNo said...

merhaba blogunuz cok guzel ellerinize saglik tirandan tanidiklarinizmi var :) gulenayida hic beklemedigim bir kardesim vesilesiyle tandiim soktayim :D sanirim artik dunyanin bir oda olduguna inanacagim :D sevgiler

Gazeteci said...

Nihan hanim, dunya kucuk derler, gercekten oyle... Fatma'yi da yaklasik uc-dort yil once tanimistim, cok tatli,cok iyi bir insan.Onunla konusunca orada ortak tanidiklarimiz oldugu ortaya cikmisti. Simdi oradalar mi bilemiyorum.Araya mesafeler girince bazen haberdar olamiyoruz arkadaslardan.

Sevgilerle...

Dunyanin dort bir yanindan kapimizi tiklatanlar
 
Locations of visitors to this page