Wednesday, March 28, 2007

Buralardan bir yazar gecti..






Evdeki gazetecinin objektifine yaklasik bir ay kadar once yansiyan bir fotograf bu da. Dedim ya, evdekigazeteci cok tembel oldugundan, haberi vaktinde vermeyip, bayatlatiyor maalesef.



Evet, aradan yaklasik 1 ay gibi bir sure gecti ama ancak yazabildim. Yazar Vehbi Vakkasoglu buradaydi .Bir universitenin konferans salonundaki konusmasini buyuk bir zevkle dinledik. Canakkale Ruhu'ydu konusmasinin konusu. Daha once de bahsettigimiz Canakkale kahramanlarinin fedakarlik ve kardeslik duygularindan bahsetti. Icimize isleyen yasanmis orneklerle... Ve bugun bu ruha ne kadar da cok ihtiyac duydugumuzu ifade etti yazar. Cikista kitaplarini imzalarken, biz de duramadik, minik oglumuz ve benim icin birer kitabini imzalattik. Diline, kalemine saglik muhterem yazarin.


Ben birkac kitabi haricinde diger kitaplarini okumamistim ama kendisi ve eserleri hakkinda web sitesinden epey bilgi edinebildim. Radyo programlarini da dinlemek nasip olmamisti ama ilk firsatta dinlemeye calisacagim. iIgilenenler icin link asagida.



2 comments:

Anonymous said...

Merhabalar....blog hayırlı olsun...Hoşgeldin...

Vehbi Vakkasoğlu'nu blogunda görünce ir tebessüm yerleşiverdi yüzüme...neden mi? Vehbi Vakkasoğlu ortaokul ve lisede benim öğretmenimdi....Hala sesi kulağımda...Şefkatli tavırları,hep gülümseyen yüzü gözlerimin önünde muhterem hocamın...Hala bilgilerini paylaşıyor olması ne kadar güzel ...


İstanbul'dan Selam ve sevgiler suyun öteki tarafına...

Gazeteci said...

Tesekkurler serinmavi..Boyle bir insan o yillarda ogretmeniniz oldugu icin, cok sansliymissiniz gercekten.

Gorusmek uzere tekrar, sevgiler

Dunyanin dort bir yanindan kapimizi tiklatanlar
 
Locations of visitors to this page